Aktiviteter i 2022

Foto: Ellen Klaveness

Østfold turhestforening ønsker alle våre medlemmer et riktig godt nytt år.

2021 ble et aktivt år. Planlagt moro på isen i februar måtte avlyses pga dårlig føre, men en vellykket Løvsprettur ble det i Knapstad-området, med flere nye fjes. Tur i Spydeberg i juni som en del av å få i gang «tursirkelen» igjen. Langturen i Hallingdal var som alltid svært vellykket, også her med mange nye fjes. Det er gledelig å se at så mange får øynene opp for langtur med hest.

Hytta Suteren ble leid inn for en helg i august, med felles ridetur og sommerfest. Løvfallsturen gikk av stabelen i Herland. Det var planer om å dra i gang brukstrening på Momarken, men dette måtte dessverre avlyses pga for få påmeldte og vanskeligheter med logistikken. I stedet fikk vi flere vellykkede treninger i bruksridning på Heen. Året ble rundet av med julebord. Vi har med andre ord klart å avholde svært mange og vellykkede aktiviteter tross åpenbare utfordringer. Foreningen har i 2021 fortsatt å jobbe aktivt med ferdselsrettigheter til hest.

Nå ser vi frem til et aktivt 2022. Flere aktiviteter vil bli planlagt i løpet av sesongen, men så langt er det følgende i kalenderen:

  • Årsmøte 2. februar
  • Løvsprettur 1. helg i mai
  • Langturen 2022 går av stabelen 3-7 august. Invitasjon sendes ut separat
  • Løvfallstur 2. helgen i september

Vi ser frem mot en sommer hvor vi igjen kan være sammen og nyte fine rideturer. Østfold turhestforening er kjent for et godt miljø med stor takhøyde, mye latter og moro og mange fine turer på hesteryggen som gir varige og gode minner. Vi ser med glede at det er økende stemning for langturene våre. Vi håper at mange, både de som kjenner oss fra før og dere som lurer, men ikke enda har tatt sjansen på å bli kjent med oss, tar turen til årsmøtet for å bli kjent og høre mer.