Nettbutikk

Østfold Turhestforening har inngått samarbeid med profileringsfirmaet Nor-profil fra Moss! Fra nå av kan medlemmer velge fra et stort utvalg produkter med turhestforeningens logo.

Medlemmer kan bestille klær og andre varer fra hele Norprofils sortiment, innenfor fargene kongeblått og svart. ØTFs logo trykkes i sølv.

Priser: Veiledende katalogpris pluss 75kr for trykk. Vi får noe rabatt om vi samler opp bestillinger i bolker, så meld gjerne inn om du er fleksibel på leveransetidspunkt. Send inn bestilling gjennom skjemaet under, og du vil få betalingsinformasjon samt informasjon om bestillingstider og leveranse fra foreningens leder.

Artikkelnummeret på varen du har valgt deg ut. Du finner dette i Norprofils nettbutikk.
Skriv inn ønsket antall, dersom du vil ha flere enn én.

Foreningen har også et parti T-skjorter på lager. Disse koster 150kr stk og er i kongeblått med trykk i sølv. L og XXL er tilgjengelig – t-skjortene er små i størrelsen, så dette tilsvarer ca. M og XL. De kan også tas med til arrangementer og turer for prøving.

Husk at vi også har jakkemerker til salgs som kan sys på salvesker, klær osv. Disse er ca 12 x12 cm. Om du er interessert i et slikt, kontakt foreningens matrealforvalter.