Hyttene

Ønsker du å dra på ferietur med hest, prøve deg på overnatting, eller er på langtur på vei gjennom Østfold og vil ha et tilrettelagt overnattningssted? Østfold Turhestforening disponerer to hytter. Som medlem kan du reservere både Låbyhytta og Suteren, enten du er alene eller vil arrangere en tur med venner.

Suteren er foreningshytte nummer én. Denne disponerer foreningen av Rakkestad kommune, og det ligger innsats og dugnadsånd i å vedlikeholde og tilrettelegge hytta for bruk i sommerhalvåret. Hytta har en unik beliggenhet ved Glomma. Her er hele femten overnattingsplasser inne i hytta, samt tre gapahuker med plass til ytterligere fem-åtte personer.

Fasiliteter: Innlagt varmt og kaldt vann, strøm, komfyr og kjøleskap, utedo, eget uthus med stort låsbart salrom. Ridebane. Stedet har flere hundre meter strandlinje til Glomma, og femten mål inngjerdet beite.

Suteren ligger i nordvestspissen av Rakkestad kommune, ikke langt fra Os kirke. Hytta er omgitt av milevis av rideveier og -stier, blant annet den historiske Inga-leden.

Pris for leie av Suteren er kr 2000 per helg og kr 3000 per uke. Ta kontakt for ytterligere opplysninger.

Ti sengeplasser + hems med fem feltsenger.

Hytta på suteren

Utsyn over Røsægsand og Storesand naturreservat. Stranden ligger i umiddelbar nærhet til Suteren og er svært langgrunn – perfekt for bading.

Låbyhytta finner du på kartet via Kart/GPS på Vassroarunden. Greit og oversiktlig nok på Google. Denne skogskoia fra 1854 består av et rom med fire køyer i den ene enden, svartovn midt i rommet og kjøkkenkrok mot syd, som inneholder gassbluss og enkel kjøkkenutrustning. Vann henter du i Merratjenn. Stedet har utedo og gammel skogsstall med plass til fire hester.

Låbyhytta

Ta kontakt med Østfold Turhestforening for å bestille Suteren eller Låbyhytta: toril.attramadal@gmail.com

Notice: link_pages er foreldet siden versjon 2.1.0! Bruk wp_link_pages() isteden. in /customers/6/9/c/ridestier.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4435