Langturen 2022

Foto: Ellen Klaveness

Påmelding er åpnet til langturen 2022! I år avholdes langturen igjen i Ålsfjella, med utgangspunkt i Rødungstøl høyfjellshotell. Dato er satt til 3-7. august. Det blir tre fulle dagsturer i området Hallingskarvet/Reineskarvet.

Pris: 4450 kroner (150 kr i tillegg per natt for enkeltrom), og innebefatter 4 fulle døgn på Rødungstølen. Frokost, matpakke, tre retters middag og beite til hestene er inkludert i prisen.

Turen arrangeres for betalende medlemmer. Innmelding kan gjøres her (årskontigent kr. 300).

Påmeldingsfrist 15. februar. Plassene pleier å rives unna, så her gjelder det å være rask på labben. Regning på depositum kr. 1000 sendes ut etter 15. februar, og må være betalt for at påmeldingen skal være gyldig.

Styret vil kontakte deg for å bekrefte detaljer, suppler gjerne i kommentarfelt

Praktiske detaljer

Fremmøte på Rødungstøl onsdag 3. august på ettermiddagen. Middag serveres ca. kl. 19, så det er fint om dere er der til da. Hjemreise 7. august etter frokost.

Beite til hestene er rett utenfor døra. Dersom din hest ikke kan gå i flokk, må du ha med stolper og tråd til egen innhegning.

Det blir tre fulle dagsturer i området Hallingskarvet/Reineskarvet. Du trenger å ha med klær for all slags vær, salvesker og gjerne en termos. I tillegg er det viktig at alle hestene som går med sko, er skodd rett før start eller maks 3 uker før turen. Planlegg godt med egen hovslager. Alle deltagere må ha med seg en fremsko og en baksko som passer til sin hest (ta gjerne med fra et gammelt sett). Vår turleder Jon setter på mistede sko. Alle som møter med barfothest, må ha med egnede løsninger (dvs godt tilpassede boots).

Bindende påmelding innen 15. februar, depositum på kr. 1000 refunderes ikke. Husk at medlemskontigenten også må være betalt.

Restbeløpet, kr. 3450 pluss evt. tillegg for singelrom, vil komme ca. 25. mai.

Dersom turen allerede er fulltegnet vil du få tilbud om å stå på venteliste.