Invitasjon til langturen 2020, Hallingdal

Det blir en ny vri på langturen 2020. Denne går av stabelen 28. juli til 2. august 2020. Det er begrensede plasser og mange om beinet, så her gjelder det å agere kjapt og melde seg på tidlig!

Turen har et valgfritt ekstra døgn: De som vil møter tirsdag 28. juli 13:30 på Vats i Ål kommune. Vi arrangerer samkjøring fra Østfold ved behov/mulighet. Fra Vats kjører vi et stykke inn i fjellet, før vi losser hest og rir ut ca 2.5 time for en overnatting i det fri. Vi står over dette døgnet om det er meldt skikkelig dårlig vær (opplegget er til selvkost). Alle må ha med seg sovepose, liggeunderlag og grillmat m/ tilbehør til egen middag. Foreningen har med lavvo og gjerdemateriell. Morgenen den 29. juli spiser vi frokost på en seter, før vi rir tilbake til utgangspunktet og kjører til Rødungstøl, hvor vi linker opp med eventuelle medlemmer som ikke vil være med og overnatte ute. Oppmøte for denne gruppen er altså 29. juli.

Middag serveres i 18-tiden den 29. juli på Rødungstøl Høyfjellshotell, og vi skal ha fast base her med overnattinger frem til søndag 2. august, med beite til hestene rett utenfor døra. Dersom din hest ikke kan få i flokk, må du selv ha med stolper og tråd til egen innhegning. Vi får severt frokost og middag, og smører med oss niste. Det blir tre fulle dagsturer i området Hallingskarvet/Reinskarvet. Vi har med vår eminente Jon Hamre som guide.

Du må ha med klær for all slags vær, saltasker, og gjerne en termos. I tillegg er det viktig at alle hestene som går med sko, er skodd rett før start eller maks tre uker før turen. Alle deltagere må ha med seg en fremsko og en baksko som er tilpasset til sin hest (en gammel sko fra forrige skorunde er bra nok). Vi har med oss hovslager som setter på eventuelle tappsko. De som har med barfothester er ansvarlige for tilpasning og egnethet av egne boots/hovbeskyttelse.

Påmelding:
Turen koster kr. 4.400 alt inkludert, pluss eventuelt tillegg for enkeltrom. Dette er en meget god pris som Østfold Turhestforening har forhandlet frem. Når du har sendt inn påmelding vil du motta regning på depositum (kr. 1000) samt årskontigent for 2020 (kr. 300), dersom denne ikke allerede er betalt. Dette må betales før du har sikret deg plass. Om turen er fullbooket vil du få beskjed om at du er satt opp på venteliste.

Turen er nå fulltegnet.