Løvfallsturen 2019

Løvfallsturen 2019 gikk av stabelen den 14. september, i Havnås. Vi møttes hos Halvard Haugerud på Homstvet i Eidsberg kommune. Det var beskjedent oppmøte i år, men turen ble ikke noe dårligere av den grunn. Litt bløtt var det, så det passet fint at mesteparten av turen gikk på fine grusveier.

Vi dro avgårde over jordene og inn i skogen og etter hvert ut på Åmodtveien. Til høyre mot Rudi, og på Dahl hadde vi fått klar veskjed om å komme innom for en hyggelig prat hos Jørgen Dahl. Ved Sandbekk hadde vi nok en stopp ved et lite privat galleri som solgte bilder og smykker, og serverte vafler og kaffe. Etter en god rast red vi videre forbi Fossum og Fiskerud, tilbake på Åmodtveien, gjennom skogen og over jordet tilbake itl Homstvet. Der fikk hestene høy og vi fikk servert deilig suppe og baguetter. Tusen takk til Halvard for oppvartningen.

Løvfallsturen er foreningens årlige «sesongavslutning», men det er fortsatt åpent for å invitere til aktiviteter medlemmer imellom. Helgen 26. oktober inviterer Ellen Klaveness til tur i Ringsakerfjellet. Det er kaldt i fjellet nå, så det blir en tur for spesielt interesserte! Se foreningens facebookgruppe for mer informasjon.

Ellers vil vi tipse alle våre medlemmer om å sjekke innboksen disse dager, for en helt spesiell invitasjon til årets julebord! Vi slår på stortrommen i jubileumsåret.