Kjøretur i Eidsberg juni 2019

Søndag den 23 arrangerte ØTF for første gang kjøretur for medlemmene. Det møtte frem 5 vognekvipasjer og 3 ridende. Erik kjørte Tanja og hadde med seg en passasjer og en syklende deltager, og Kjetil hadde i tillegg til en ridende gjest, en passasjer med seg, så til sammen ble vi 11 stykker som dro på tur

Det var Shantee og Sissel som fant på dette, og kastet ballen videre til Sidsel som tok den imot og satte i gang et arrangement som ble særs vellykket. Tusen takk, Sidsel for at du tar ting på strak arm og med et stort smil.

Vi kjørte fra Kjeve, kryssa veien ved Dingtorp og kjørte via Heen om Glomsrud til riksveg 24. Kjørte ca 200 meter og tik inn mot Ringsby og fram til Kaaenmølla. Der hadde Sidsel sørget for at Thor og Anette, med hjelpere, allerede var i gang med grilling.  Hestene fikk vann, hvile og litt høy, mens vi koste oss med deilig grillmat til lunch. Og kaffe selvsagt. Så dro vi videre mot Rakkestad. Heia, over Heenslinja, over Dingtorp og tilbake til Kjeve. En fantastisk fin tur i Østfolds vakre natur.

Samkjøring må til for å få med seg bade hest og vogn
Lang rekke med blide folk og hester