Brukstrening på Heen mai 2019

Til tross for både regn og kaldt vær var det fantastisk bra frammøte på Heen for sesongens første brukstrening. 11 hester med ryttere, til og med flere nye, noe vi setter stor pris på. To som hjalp til på bakken og noen som kom bare for å se på. Sidsel hadde satt opp en super bane til oss, og alle fikk virkelig noe å jobbe med. Etter bruksriding ble det en liten ridetur for de som hadde lyst. Dessverre var det flere som var ganske kalde og valgte å dra hjem. Tusen takk for supert frammøte. Håper det gav lyst til å prøve igjen!

Foreningen kommer til å arrangere brukstrening flere ganger i løpet av sesongen. Per nå er det satt opp datoer 30. juni og 21. juli, og flere datoer kan bli satt opp. Bruksridning handler om å gjøre hest og rytter i stand til å håndtere flere situasjoner ute i terrenget, gjennom å forsere hindre og bygge tillit mellom hest og rytter. Eksempler på hindre kan være å åpne og lukke port fra hesteryggen, ri over vippe, rygge gjennom vinkel, trå sidelengs over hinder o.l. Hos Sidsel settes det opp spennende og varierte baner, og alle foreningsmedlemmer er velkomne. Det er ingen deltageravgift eller påmeldingsfrist. Se øvrig vår aktivitetskalender for 2019 for flere spennende arrangementer i løpet av året.