Aktiviteter i jubileumsåret 2019!

HURRA! Østfold Turhestforening feirer 10 års jubileum! Fra våre spede røtter i en ridetur Østfold på tvers i 2009 har vi nå i ti år arrangert medlemsturer og sammenkomster, knyttet turryttere sammen og arbeidet for politisk og praktisk tilrettelegging for hest i Østfold.

Vi håper at mange flere av dere vil vise dere på våre arrangement i løpet av året. Her kommer foreløpige aktivitetsplaner for 2019. De fleste arrangementene er gratis for våre medlemmer, mens langturene arrangeres til kostpris.

Årsmøte 05.03.19. Info kommer på mail. Etter årsmøtet snakker vi om løst og fast!

Løvspretturen 4 eller 5 mai. Løvspretturen er foreningens årlige vårtur for å feire at sesongen er i gang. Den går av stabelen hos Gro Anita på Alpakkahaugen i år.

26. mai: Trening i bruksridning ved Heen Skole, Heensveien, Rakkestad. Bli med for en uformell, spennende og utfordrende trening i bruksridning i trygge omgivelser. Vi tar eventuelt litt kavalleriridning etterpå om det er ønske om det, og tur i området. Påmelding: Send mld. til 48261017. Arrangementet er selvfølgelig gratis for våre medlemmer.

Jubileumstur 14-16 juni, Venabygdfjellet. Invitasjon er sendt ut på mail; ta kontakt med foreningen dersom du ønsker ytterligere informasjon. Turen koster 2800kr inkludert overnattinger for hest og rytter. Få plasser igjen, depositumsfrist 15. mai!

23. juni: Kjøretur i Eidsberg. Frammøte Lislerudveien 340, 1880 Eidsberg. Planlagt tur er ca 20 km, med rastestopp, så husk niste og drikke. Vi sikter på å kjøre ut kl. 11:30, så møt fram i god tid. Har du ikke kjørehest men vil allikevel delta, ta kontakt med foreningen for å høre om ledige plasser i vogn! Det kan også være mulig å delta til hest.

30. juni: Trening i bruksridning ved Heen Skole, Heensveien, Rakkestad. Vi tar eventuelt litt kavalleriridning etterpå, og tur i området. Påmelding: Send mld. til 48261017.

21. juli: Trening i bruksridning ved Heen Skole, Heensveien, Rakkestad. Vi tar eventuelt litt kavalleriridning etterpå, og tur i området. Påmelding: Send mld. til 48261017.

14-18 august: Langtur i Hallingdal. Vestre Slidre, Valdres. Se egen utsendt invitasjon, eller kontakt foreningen for mer informasjon! Kun få ledige plasser. Turen koster 3800kr inkludert overnattinger.

Løvfallsturen 14 sept. Løvfallsturen er foreningens årlige høsttur.

I tillegg håper vi at mange av dere vil legge ut invitasjon til rideturer her, enten via mail til foreningen eller på vår facebookgruppe. Vi kommer gjerne på besøk på dine ridestier. Mange av oss tusler rundt alene og har lyst på selskap.
I tillegg har vi nå fått nytt bad med dusj og vannklosett på Suteren, samt en ridesti fra hytta og ned til den flotte stranden på nedsiden. Suteren er ØTFs største foreningshytte, og vi pleier å invitere til jevnlige treff i sommerhelgene.

Godt Rideår!