Jubileumsåret 2019!

HURRA!!! Østfold Turhestforening feirer 10 års jubileum! Fra våre spede røtter i en ridetur Østfold på tvers i 2009 har vi nå i ti år arrangert medlemsturer og sammenkomster, knyttet turryttere sammen og arbeidet for politisk og praktisk tilrettelegging for hest i Østfold.

Vi håper at mange flere av dere vil vise dere på våre arrangement i løpet av året.

Her kommer foreløpige planer for 2019:

Årsmøte 05.03.19. Info kommer på mail. Etter årsmøtet snakker vi om løst og fast!

Løvspretturen 4 eller 5 mai. Løvspretturen er foreningens årlige vårtur for å feire at sesongen er i gang. Den går av stabelen et valgt sted i Østfold og arrangeres av en av våre medlemmer.

Jubileumstur 13-16 juni, Venabufjellet. Mer info kommer!

Langtur tidlig i august, Fjelltur Hallingdal

Løvfallsturen 14 sept. (kan bli flyttet. avhengig av planenene med Momarkenrittet). Løvfallsturen er foreningens årlige høsttur.

Momarkenrittet 15 sept. Momarkenrittet i 2017 var en kjempesuksess. I fjor var det beklageligvis for få påmeldte (færre ryttere en funksjonærer), og rittet måtte kanselleres. I år prøver vi igjen!

I tillegg håper vi at mange av dere vil legge ut invitasjon til rideturer her, enten via mail til foreningen eller på vår facebookgruppe. Vi kommer gjerne på besøk på dine ridestier. Mange av oss tusler rundt alene og har lyst på selskap.
I tillegg har vi nå fått nytt bad med dusj og vannklosett på Suteren, samt en ridesti fra hytta og ned til den flotte stranden på nedsiden. Suteren er ØTFs største foreningshytte, og vi pleier å invitere til jevnlige treff i sommerhelgene.

Godt Rideår!

Notice: link_pages er foreldet siden versjon 2.1.0! Bruk wp_link_pages() isteden. in /customers/6/9/c/ridestier.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 3923

Comments are closed.