Aktiviteter i juni 2018: Brukstrening og sommerfest

I juni holder ØTF to offisielle arrangementer: Brukstrening på Heen søndag den 10. juni, og sommerfest på Suteren lørdag 16. juni. Vi gleder oss til å møte både nye og gamle medlemmer!

Brukstrening

I bruksridningen har vi muligheten til å jobbe sammen med hesten om å forsere hindre som vipper, porter, bommer og flaggflytting. Denne har likhetstrekk med amerikansk ranch trail og norrønt skeid. Dette er god miljøtrening og samarbeidsbygging for både unge og erfarne hester. Vi kommer også til å arrangere litt kavalleritrening for de som har lyst til å være med. Er det interesse for det tar vi også en tur i terrenget sammen etterpå.

Vi starter med kavalleriridning kl. 11. Etter en liten pause går vi på med bruksridning rundt kl. 13.

Påmelding: Gi beskjed til Erik på 97 55 06 73 på forhånd. Arrangementet er gratis. Dersom det blir for få påmeldte vil arrangementet avlyses.

Sommerfest og åpen helg på Suteren

Vi arrangerer åpen helg på Suteren helgen uke 24.Det er mulig å komme allerede fredag den 15.; det er som alltid overnatting for både hester og mennesker på foreningshytta. Ta med grillmat og eventuelt litt frokostmat. Vi tar oss en samlet ridetur på lørdag. De som har lyst rir også på søndag.

Festen begynner ca kl. 18 lørdag.

Påmelding: Send melding til Sissel i forveien på tlf. 48 26 10 17. Sommerfesten er gratis, og denne helgen koster overnatting med hest kun 100kr per natt. Dersom det blir for få påmeldte vil arrangementet avlyses.

Vel møtt!