Langturen 2018 – Hallingdal

Da er planen for årets langtur i boks. I år vil den ha base på Rødungstølen Høyfjellshotell og utforske de storslåtte områdene mellom Reineskarvet og Hallingskarvet nasjonalpark! Årets langtur er en unik mulighet til å oppleve norske fjellområder på organisert vis til medlemspris.

Vi møtes på Rødungstølen Høyfjellshotell (lenke i Norgeskart), i enden av FV244 nord om Ål i Hallingdal. Onsdag den 01.08.2018 møtes vi til middag. Oppholdet på høyfjellshotellet vil inneholde frokost, matpakke, middag og seng i dobbeltrom. Hestene vil ha beite. Turene vil være tre flotte dagsturer i området Jongsdalen, Fagerstølen og områdene rundt.

Siden vi skal være på Rødungstøl hele oppholdet, trenger vi bare ha med oss oppakning for dagsturer – mat og drikke, litt ekstra klær osv.

Pris: kun 3900,- men du må være medlem i turhestforeningen. Se mer om innmelding her, dersom du ikke allerede har betalt årets medlemskontigent.

Bindende påmelding til ostfold_turhestforening@outlook.com og depositum kr 500 betales til Østfold Turhestforening kto 1503.09.71687 innen 20.06.18. Vi sikter på å få organisert litt samkjøring deltagerne imellom.