Årets auksjon på Suteren 18. oktober!

I fjor hadde vi en auksjon på Suteren. Det var utrolig artig, vi koste oss med mat, godt drikke og en auksjon med utropspriser man ikke har sett maken til… Nå gjentar vi auksjonen, og satser på at dette vil bare vokse og bli et årlig event.

Slik gjøres det: alle kan ta med egne varer som de setter et minimumsbeløp på. Lister med beskrivelse av produkt (husk størrelse) og minimumspris leveres ved ankomst. Går budene over minimumsbeløp tilfaller overskytende sum foreningen (Suteren) I år vil også www.hestedekken.no og www.smarthest.no komme med både premier til loddsalg samt ha hyggelige priser til alle som kommer. Så her kan du gjøre noen gode kupp på både brukte og nye varer! Ta med kontanter, og gjerne småpenger.

Auksjonen starter lørdag 18. oktober ca. kl. 15.00 men Suteren er åpen fra kl. 13.00. Påmelding til lenewh@online.no eller ring 92443433 ved spørsmål. Ta med mat og drikke, og vil du overnatte er det bare hyggelig! Ta da med sovepose.

Dette er nest siste aktivitet i år, en tur i november planlegges også. Nærmere info kommer om turen.

Håper vi sees på Suteren, hjertelig velkommen!