Kurs med Cody Hartung 10.-12. oktober

Vi er noen i foreningen som har vært så heldige å ri for coach Cody Hartung. Han er meget dyktig innen kommunikasjon mellom hest og rytter og instruerer på ditt nivå. Hos Cody kan du selv velge hva du vil jobbe med; om det er å få en bedre kommunikasjon med hesten din som turrytter, bedre balanse på hest eller deg selv, sits eller høyere dressurøvelser. Cody har Wrangler School fra USA og har instruert innen western, dressur og sprang. Også innenfor høyere klasser, bla. landslags ryttere. Som Cody selv sier: less is more.

Nå er vi så heldige at vi har fått booket han til Østfold. En av våre medlemmer red for første gang for han i sommer, og hverken hun eller hesten hennes har noengang vært på en bane. Etter 20 minutter gikk de skjenkelvikninger. Cody gjør treningen artig, enkel og forståelig. Han er dyktig pedagogisk, så man faktisk lærer noe og får med seg det som blir sagt. Så her er alle nivå velkomne, og selvsagt alle raser.

Cody er en veldig artig person å ri for, og undertegnede har alltid gått smilende ut av porten etter en trening for han. Han er munter, kommer med artige kommentarer og tar deg som du er, på ditt nivå. Ikke alle har ambisjoner om å starte (hverken LC eller i OL) men vi alle ønsker vel å få så god kommunikasjon med hesten som vi kan?

Mulighet for oppstalling eller beiteplass/paddock, men begrensede antall bokser. Kurset er på Knapstad 10.-12. oktober, med rideøkter fredag, lørdag og søndag. Fredag kveld og lørdag kveld er det teori og middag. Lunch serveres på banen lørdag og søndag. Er dette noe du kunne være interessert i?

Ta snarlig kontakt med Lene på mobil 92443433 for å høre mer eller booke plass. Pris for kurset er kr. 1.700,- ved fulltallig kurs + 100,- pr. døgn for boks/beite/paddock inkl. høy.

Ønsker du å være tilskuer? Hjertelig velkommen, men si ifra og meld din ankomst til Lene. Pris for tilskuere kr. 100,- pr pers for hele helgen. Ønsker du i tillegg lunch som tilskuer kan dette løses, så gi beskjed ved påmelding.

Og lurer du på noe? Ikke nøl med å ringe. Info om Cody og tilbakemeldinger fra kunder finner du på facebooksiden hans. Søk opp Cody Hartung så finner du han der. Påmelding innen mandag 6. oktober.

Lene