Her ser dere Lukas og meg

Hei her ser du meg og Lukas, jeg heter Ann-Helen Lier og bor for tiden i Hemnes i Aurskog-Høland men er egentlig ekte «Askiming». Jeg jobber nå hos Hansen & Dysvik (interiørkjede) i Askim men starter i ny stilling hos Askim frukt og bærpresseri 1.4.og gleder meg til å ta fatt på nye utfordringer der.
Etter mye leting fant jeg Lukas i Kristiansand for 4 år siden. Jeg hadde bestemt meg for å kjøpe en «lett» hest men endte opp med en blanding av kaldblods og døl… men det var den berømte kjemien da… og når den kommer spiller ikke tyngden noen rolle og Lukas er jo ganske lett på foten da 😉 Han er en herlig hest med masse personlighet. Vi er ihuga turkompiser og trives best i skog og mark. Lukas var ikke særlig veldressert når jeg fikk han men etter 3mnd hos Knut i Drammen som lærte han hvordan han skulle oppføre seg fikk jeg en ny hest, han er fortsatt litt rampete men det er bare gøy. Han ble sent innridd og hadde stort sett fått gjøre som han ville. Hos Knut lærte vi mye begge to og det var vel verd pengene.
Vi har vært med på 2 langturer med ØTF og er klare for Dragonrittet. Forrige sommer tok jeg med Lukas på en ukes fjelltur i Rondane med utgangspunkt fra Sulseter på Vinstra, en helt fantastisk tur og det blir ikke siste fjelltur for oss.
Jeg har hatt Lukas på utegang hele tiden og det fungerer helt topp for oss. Han liker seg best ute og har aldri vært syk. Nå går han sammen med ei hoppe og 17 sauer, et herlig syn 🙂
At ØTF ble startet har beriket turridningen og vi har fått mange fine turer og veldig mange fine turvenner både 2 og 4bente. Gleder oss til turene fremover. Da sees vi 🙂

Hilsen Ann-Helen  

Var det firer dem kalte det?