Bruksridning og ridetur 23.juni

Vi trener på banen fra kl 11.00 fram til kl 12.30 på Heen I Eidsberg. Du kan delta med hest og rytter i alle aldere, med eller uten erfaring. Vi setter opp en løype inne på ridebanen med ulike oppgaver. Du kan enten leie eller ri, alt er opp til deg og din hest. Har du ikke hest er du uansett hjertelig velkommen for det sosiale.

Etter treningen vil det bli en liten ridetur på ca 1,5 time for de som ønsker det.

Det er god plass til parkering.

Påmelding senest dagen før til Annette Bråten på tlf 90039268 eller send en melding på Messenger.

Heensveien 261, Eidsberg

Her kommer noen ord fra dagen.

Dagen i dag ble svært vellykket til tross for at bruksridningen og den etterfølgende turen ble flyttet til Jeløy pga baneforholdene på Heen. Det var bare en påmeldt som møtte til banetreningen, som egentlig er en WE bane. Pluss oss som er hjemmehørende der da. Banen er kjempefin, med litt andre utfordringer en på Heen. Der viktigste er jo at hesten må bruke hodet og rytteren koser seg. Etterpå ble det vel ca 2 timers ridetur I det flotte terrenget som vi har på Ramberg! Sandra ringte og meldte seg på i siste liten. Hun rakk ikke treningen, men vi ventet, så hun fikk med seg hele turen. Takk for en strålende arangement og morsom dag, Tove Mette Jensen.

Sissel N Moen, leder ØTF

Foto: Marianne Ilgutubråten