Invitasjon til langturen 2023

Det er med glede Østfold turhestforening kan invitere til langturen 2023: Også i år med utgangspunkt i det fantastiske turterrenget rundt Rødungstøl høyfjellshotell i Ål, Hallingdal. I år er det 4 fulle døgn på Rødungstøl, til en rimelig pris fremforhandlet av foreningen.

Påmelding i skjema nederst på siden.

Informasjon om programmet:

Frammøte på Rødungstøl onsdag 2 august på ettermiddagen og hjemreise søndag 6 august etter frokost.
Middag serveres ca kl. 19, så det er fint om dere er fremme til middag.
Turen koster 5400 kroner (200 kr i tillegg pr. natt for enkeltrom) og innbefatter 4 fulle døgn på Rødungstølen. Frokost, matpakke, tre retters middag og beite til hestene er inkludert i prisen. Ønskes tidligere ankomst ved Rødungstøl, f.eks for å ta dagsturer på egenhånd i forkant, er dette mulig. Dette koster 1350 pr. døgn.
Beite til hestene rett utenfor døra. Dersom din hest ikke kan gå i flokk, så må du ha med stolper og tråd til egen innhegning. 
Turen arrangeres for betalende medlemmer av Østfold turhestforening. Meld deg inn her om du ikke allerede er medlem.

Det blir 3 fulle dagsturer i området Hallingskarvet/ Reinskarvet, under ledelse av vår erfarne turleder Jon Hamre. Hestene må være normalt godt trent og tåle ca. 2.3 mil i fjellterreng.
Du trenger å ha med klær for all slags vær, saltasker og gjerne en termos.
I tillegg er det viktig at alle hestene som går med sko, er skodd rett før start eller max 3 uker før turen. Alle deltagere må ha med seg en for-sko og en bak-sko som passer på sin hest. Turleder Jon kan ordne påsetting av tappsko underveis.
Bindende påmelding innen 1 mars. Faktura for depositum på kr. 1500 sendes ut etter 1. mars. Din påmelding er bekreftet når depositum er betalt.
Restbeløpet, kr 3900 pluss ev tillegg for singelrom vil komme ca 25 mai.

Styret vil kontakte deg for å bekrefte detaljer, suppler gjerne i kommentarfelt