Årsmøte og kommende aktiviteter i 2021

Riktig godt nytt år til alle nye og gamle medlemmer!

Innkalling til årsmøtet er sendt ut på epost. I disse krevende og uforutsigbare tider er det vanskelig å spikre både tid og sted, men vi tar sikte på å gjennomføre møtet onsdag 3. mars 2021 på Momarken travbane. Vi trenger innspill til både saker dere ønsker å ta opp, og til ledige styreverv. Frist for å komme med tilbakemeldinger er satt til 15. februar.

2020 var på alle måter et merkelig år, og dessverre la Covid-19 en stor brems på våre aktiviteter. Planene om å starte opp igjen med kavalleritrening, under stor oppslutning, måtte kanselleres etter bare én trening. ØTF Tur-sirkel, med formål å oppfordre til å invitere andre hjem til seg på tur, ble også spolert av koronna’n. Vår tradisjonsrike Løvsprettur ble også avlyst for første gang på lenge. Sommeren ble et etterlengtet lyspunkt med en svært vellykket langtur i Ålsfjella, og vi fikk Løvfallsturen vår i Eidsberg. Bruksridningshelg på Momarken sammenfalt med en oppblomstring i smitte, og gikk i vasken i likhet med årets julebord.

Vi legger nå et vanskelig og begrensende år resolutt i bakspeilet, og satser på at 2021 blir et år der vi kan gjennomføre mange av aktivitetene vi har til gode, og ser frem mot en sommer hvor vi igjen kan være sammen og nyte fine rideturer. Østfold turhestforening er kjent for et svært godt miljø med stor takhøyde, mye latter og moro og mange fine turer på hesteryggen som gir varige og gode minner. Vi ser med glede at det er økende stemning for langturene våre. Påmelding til langturen 2021 er åpnet, så heng dere på! Vi håper at mange, både de som kjenner oss fra før og dere som lurer, men ikke enda har tatt sjansen på å bli kjent med oss, tar turen til årsmøtet for å bli kjent og høre mer.

NB! Grunnet smittesporing mht. Covid-19 er det dessverre nødvendig for alle å melde seg på møtet. Vi tar forbehold om at arrangementsformen kan endres for å etterkomme gjeldende retningslinjer. Det er per nå ikke planlagt en digital møteform, men dette vil undersøkes nærmere om omstendighetene tilsier det nærmere møtedato.

Påmelding er nå stengt.