Invitasjon til sommerturen 2021

Velkommen til langturen 2021 i Hallingdal! Etter enorm oppslutning om siste års langturer, blir det i 2021 satt opp to turer:

  1. Ankomst Rødungstøl lørdag 24. juli på ettermiddagen, avreise onsdag 28. juli etter frokost
  2. Ankomst onsdag 28. juli på ettermiddagen og hjemreise søndag 1. august etter frokost.

Det blir bare to turer dersom det er nok påmeldte til det. Du må gjerne sette opp ønske, men vi kan ikke love at det blir fulgt (se mer under praktisk info nederst).

Foto Ellen Klaveness
Langturen 2019 i Valdres. Foto: Ellen Klaveness

Turen koster 4400kr. Dette inkluderer 4 fulle døgn på Rødungstølen. Frokost, lunsjmatpakke, tre retters middag og beite til hestene er inkludert i prisen. 150kr. tillegg per natt for enkeltrom. Det blir tre fulle dagsturer i området Hallingskarvet/Reineskarvet, med utgangspunkt i Rødungstølen høyfjellshotell som base.

Prisen er Østfold Turhestforenings fremforhandlede pris, og er derfor for medlemmer. Regning på medlemskap, 300kr, vil bli sendt ut sammen med regning på depositumet. Meld deg inn i foreningen på denne lenken.

Bindene påmelding innen 1. februar, bruk skjema nederst på siden. Førstemann til mølla. Er det allerede fullt vil du bli tilbudt å stå på venteliste. Regning på depositum (kr. 1000) og årskontigent (kr. 300) sendes ut etter 1. februar. Restbeløpet, kr. 3400 pluss eventuelt tillegg for singelrom, kommer cirka 25. mai.

Praktisk info:

  • Det tas forbehold om at det blir nok påmeldte til to turer.
  • Du må ha med klær for all slags vær, salvesker, og gjerne en termos. I tillegg er det viktig at alle hestene som går med sko, er skodd rett før start eller maks 3 uker før turen. Ta med en framsko og baksko som passer egen hest – vår turleder og kjentmann Jon kan sette på tappsko. Barfothester må ha med egnede boots.
  • Middag serveres ca. kl 19, så det er fint om dere er der til middag.
  • Beite til hestene er rett utenfor døra. Dersom din hest ikke kan gå i flokk, må du selv ha med stolper og tråd til egen innhegning.
Langturen 2020 i Hallingdal

NB! Turen er nå fulltegnet.