Invitasjon til Løvfallsturen 2020

Det er med glede vi kan invitere til Østfold Turhestforenings løvfallstur, 12. september 2020.

Turen avholdes på Pyth i Eidsberg, med vår mangeårige styreleder og stiftende medlem Øivind Gryteland som turleder. Parkering ved Pythveien 136, 1880 Eidsberg. Vi rir ut kl. 11 (møt opp god tid i forkant for oppsaling). Ta med matpakke, drikke, og gjerne en termos med noe godt i. Turen vil foregå i alle gangarter.

Det er selvsagt ingen deltageravgift.

Vi håper på godt oppmøte, og ønsker alle velkomne, spesielt våre mange nye medlemmer av året.

MERK! Det er mulig å gjennomføre årets Løvfallstur med hensyn til Covid-19. Det blir imidlertid ekstra viktig å ta hensyn til smittevern. Alle må holde god avstand til hverandre på turen. Da bildeling anses som nærkontakt, anmoder vi i år til samkjøring kun mellom medlemmer av samme husstand. Har du luftveissymptomer, inkludert lette forkjølelsessymptomer, må du holde deg hjemme.

For å skrive smitteliste er det også viktig at alle bekrefter oppmøte i forkant. Svar på invitasjonen du har fått på mail, eller send inn skjemaet under.

Vel møtt!

Påmelding er nå stengt.