Jeg har hatt min kaldblodstraver i 14 år, og nå er han jammen blitt 17 år

Jeg heter Ann-Mari og er ei frøken på 30. Jeg har drevet med hest hele livet og har havnet på et veldig naturlig og allsidig hestehold. Hestene mine går pr dags dato på utegang (hele året) og er barfothester. Jeg har hatt min kaldblodstraver i 14 år, og nå er han jammen blitt 17 år. Spik er en dominant og klok hest, han har gitt meg mange utfordringer som har sørget for en god del av min utvikling kan man si 😉
Videre har jeg ei shetlandshoppe på 10 år på for. Har henne på 3. året nå. Hun er allsidig, uredd og har et fantastisk lynne. Om ei uke får jeg en ny hest til gards, ei 7 år gammel dølahoppe fra Sogn. Ettersom jeg driver med både kjøring av det meste av redskap og riding i tide og utide er det på tide med litt fornyelser. Om vinteren jobber jeg i skauen med hesten, og Spik er som sagt en godt moden mann som ikke lengre skal være nødt til å dra de tyngste lassene. På sikt har jeg håp om å få kjørt disse to i tospann.
Jeg flyttet til Rømskog august i fjor, så jeg er ikke så innmari kjent enda. Men har mine runder i skauen her, så det kommer seg. Jeg har i all hovedsak lagt sprang og dressurskoene på hylla, og ble rett så glad da jeg kom borti et turhestelag i omegn. Fantastisk! Dog jeg har travle dager så håper jeg å få tatt meg tid til å bli kjent med likesinnede.
Jeg venter spent på ny hest, koser meg med det vante og ønsker dere alle en trivelig sensommer…

Med hilsen
Ann-Mari Bakketun