Anne Lise fra Gressvik

Hei, Har hatt interesse for hest siden jeg var liten. Har holdt på med forskjellig innen hest i perioder av mitt liv. Nå går det mest som hobby,kos og turer. Vi er en hestefamilie. Min datter på 15 og jeg deler en irsk sportsponni. Hun driver litt med sprang, dressur og koseturer og slikt. Jeg driver også å lærer meg litt dressur, men liker å jobbe dressur fra bakken, er også interessert i naturall horsmannship og vært på kurs i Alvdal uten hest. Hesten/ponnien vår er 19 år og i superform, han er snill som dagen er lang og heter Gunnar. Han blir heit i galopp og på sprangbanen, noe vi prøver å jobbe/finne nye løsninger på. Jeg er veldig glad i å ri turer, kose meg i naturen og med hesten. Vi har også en liten hund vi pleier å ha med på tur. Min yngste datter på 8 rir en welsh mountain ponni som ho låner innimellom, hun er litt forsiktig av seg så vi tar det litt rolig. Målet er å få en flott nybegynner ponni til henne som både kan ries og kjøres med. Jeg har lenge hatt lyst til å dra til svartskogen å låne hest og prærievogn, eller rideturer i fjell og vidder. Et stort ønske er faktisk å ri norge rundt. Titter hele tiden etter nye veier og stier for å komme seg på tur. Finner noe, men hadde jo vært flott å få dele deres kart, kunnskap og erfaringer.

  Hilsen Anne Lise, Tina, Vilde, Gunnar og Felin