Kaldblodige, flekkete, hårete, snille

Vi har et idyllisk lite småbruk på Slitu (mellom Askim og Mysen) hvor vi bl.a driver med et hobbyoppdrett av tinkere, såkalte sigøynerhester (kaldblodige, flekkete, hårete, snille). For øyeblikket har vi 2 tinkerhopper, hvorav den ene er drektig og venter føll i slutten av mai 2011. I tillegg har vi også 3 små prikkete mini-ponnier (mor, far og barn). Så vi har litt dilla på flekker og prikker

?Vi? er Camilla og Lars, og lille Peter på 1 år. I tillegg til hestene har vi noen høner, et par geiter, snart kommer 3 griser, og så har vi selvsagt hunder (to flotte Bearded Collier – labbetusser), og noen katter som fanger rotter og mus. Vi koser oss på den lille farmen vår, og har stadig besøk av venner med barn, for her kan de oppleve å være sammen med masse forskjellige dyr. Vi har alltid en kaffeskvett på kanna, så her er det bare å ta seg en tur og hilse på

 

Hilsen
Camilla Carcary og Lars Altenborn