Tommekjøringskurs 2. april 2017

Da er det klart for et nytt tommekjøringskurs med dyktige Ole Semb. Vi hadde et kurs i fjor, som falt i smak hos flere. Denne gangen er ridehuset på Folkenborg leid, så vi får jobbet godt med hestene. Det er plass til 4 hester på kurset, og Ole vil ta seg god tid til hver hest. Dette er en super trening og hjelpemiddel til både ride- og kjørehest, ung som «gammel».

Kurset er 2. april på Folkenborg Hestesenter, Trond Prest vei 47, 1850 Mysen. Kurset varer fra 16.00 – 19.00 Timer settes opp av Ole. Vær rask om du ønsker å ta med egen hest, dette må avtales med Ole. Gi gjerne beskjed om du kommer uten hest også så har vi en viss pekepinn på antall når det kommer til noe å bite i etter kurset.

Det koster kr 100,- for å ha med seg hest på kurset. Kr. 50,- for de som vil se på. Betales kontant ved ankomst til Shantee. Dette for å dekke ridehusleie. Blir det penger til overs donerer Ole dette til foreningen, noe som er svært hyggelig. Pengene vil da gå til å dekke utgifter til Suteren, vår flotte hytte som kommer alle medlemmer til gode.

Har du spørsmål? Ta kontakt med Ole på mobil 902 12 334. Det blir noe å bite i etter kurset, og vi tar en hyggelig prat.

Legger ved noen bilder av fjorårets kurs som ble avholdt hos Shantee.