Hest i sentrum med ARJC

For tredje året ble vi invitert til Det Ridende Politi sitt arrangement Hest i sentrum. Det er så stas å få ri i Oslo’s gater med tillatelse fra politiet. Vi rir rundt og reklamerer for arrangementet, og det er utrolig mange som besøker politiets staller og anlegg. Veldig flott at de har en slik dag og åpner opp for publikum. Besøk gjerne facebooksiden Politihestens venner på Facebook.

I år slo vi på stortrommen og red ned hele Karl Johansgate og på Slottsplassen. Joda, vi får da jammen være med på mye moro i denne foreningen! Vi var 11 stk som ble med: sersjant Erik med Lene, Gro Anita og Sissel på sin firer, korporal Sidsel med Marianne, Alli og Ann-Heidi på sin firer, og korporal Ole med Shantee og Jon på sin firer. Takk for en herlig dag! Og takk til Amalie og Alexandra som løp halve Oslo rundt for å fotografere oss.

Tusen takk til Politiet ved Drude Fogh og Cecilie Røer for at vi fikk komme, all oppfølging og en absolutt strålende dag! Etter endt oppdrag fikk vi også en rask omvisning på stallen, og hilste på de flotte hestene de har. Vi håper vi blir bedt med flere ganger, dette er gøy!