Ridetur 29. mars ved Dynjan 2015

Shantee inviterer til tur ved Dynjan søndag 29. mars. Dette blir en flott tur på stier og grusede skogsveier. Ta med drikke og matpakke som nytes underveis, og husk grime og leietau til hesten for oppbinding. Oppmøte kl. 12.00 på Dynjan parkeringsplass. Alle rydder opp etter seg med tanke på hestemøkk og flis fra hengere.

– Fra Mysen følg RV 22 mot Rakkestad «Trømborgveien»

– Ta til venstre etter ca. 6 km ved Trømborg barneskole «Åsgårdveien» RV 685

– Etter 2 km ta til høyre inn Dynjaveien

Vi rir ca. 1.1 mil før vi snur ved bommen, rir tilbake til Ertevann og tar en pause der med medbragt matpakke. Turen tar ca. 3-4- timer inkl. pause.

Turen er for betalende medlemmer av Østfold Turhestforening, men vi åpner opp for de som ønsker å se hvem vi er, snuse litt på foreningen og lurer på om de skal melde seg inn. Innmelding gjøres enkelt under fanen «bli medlem» øverst på siden her.

Gi beskjed til Shantee på tlf 90 22 98 01 for påmelding, så hun vet ca. hvor mange som kommer.

Vel møtt til en fabelaktig tur!