Aggershusiske Ridende Jæger-corps hittil i 2014

De totalt 20 stk som er med i ARJC har virkelig fått oppleve mye i år. Fra første oppdrag på Momarken travbane hvor vi defilerte under Unionstravet, Hest i sentrum i Oslo i regi av Oslo Ridende Politi og NRYF, slaget på Lier skanse i Kongsvinger med 250 re-enactmentfolk i uniformer som elsket å skyte enten det var musketter eller kanoner, skuespill i Spydeberg og ikke minst eskorte av HKH Kronprinsen og Kronprinsessen, også i Spydeberg. For å nevne noe, vi har vært med på mer. Se bilder og samlefiilm i link, filmen er selvsagt laget av Kjetil Simonsen.

Det har vært utrolig moro så langt, og vi er ikke ferdige. I helgen er vi booket av Norsk Hestesenter for oppvisning på Dyrskun. Det blir nok det største oppdraget publikumsmessig med ca. 70.000 besøkende de dagene det varer. Vår opptreden er på lørdagen, og vi gleder oss stort. Så blir det Stav under Stavsmartn siste helgen i oktober.

Se også filmen her: ARJC fra mars til august