Første offisielle oppdrag i 2014

Da er Aggerhusiske Ridende Jæger-corps igang med grunnlovsjubileet. Dette er noe vi har jobbet med siden 2011 og Dragonrittet, så dette er stort for oss. Første oppdrag i år med hest var å defilere for alle løp på Momarken travbane under Unionsløpet 22. mars. Øivind og Erik satte opp leir dagen før, så alt var klart da vi ankom lørdag morgen. 13 hester møtte opp, og flere fikk prøvd seg på banen. Kjetil Simonsen lagde en film fra dagen som kan sees her. Han har også tatt alle bilder. Unionstravet 2014 Om noen lurer på hva man skal bruke som tilleggsutstyr for å ha med seg ting under oppdrag, så har Kjetil lagt ut diverse linker med tegninger og oppskrifter på diverse vesker under oppslagstavla. Skal vi holde stilen, så skal vi holde stilen!
Unionstravet 2014

Om noen lurer på hva man skal bruke som tilleggsutstyr for å ha med seg ting under oppdrag, så har Kjetil lagt ut diverse linker med tegninger og oppskrifter på diverse vesker under oppslagstavla. Skal vi holde stilen, så skal vi holde stilen!