Gledelig jul!

Tiden går jammen fort, nå er det snart juleften. Året 2013 har bydd på mye i foreningen, selv om vi kom litt tregt igang. Det har vært hyttevakter på Suteren med flotte turer, mye god mat og bading med hestene. For ikke å snakke om flotte turer og til og med gitarspill! Suteren er et vakkert sted å være, så om du ikke har vært der enda kan det absolutt anbefales. Langturen i år ble også lagt til Suteren, og det var så hyggelig at så mange kom.

I år hadde vi også auksjon på Suteren, og flere fikk med seg noen gode kupp der. Det vil vi ha som en årlig tradisjon, alltid hyggelig å ha noen aktiviteter uten hest også, så alle som vil kan komme. Vi har jo flere medlemmer med unghester, og transport er et problem vet vi. Husk at oppslagstavlen er for alle medlemmer, så om det er en tur du ønsker å være med på kan oppslagstavlen brukes som et fora for å høre om noen har en ledig plass.

Siden Dragonrittet i 2011 har Aggerhusiske Ridende Jæger-corps vært veldig aktive i år, med oppvisning på både arrangementet «Hest i sentrum» med Det Ridende Politi og NRYF som arrangører. I tillegg defilerte en 4’er for 3 løp på Momarken travbane, og det er vi invitert til å gjøre igjen den 22. mars 2014 under Unionstravet. I tillegg var vi representert i Spydeberg, så vi har allerede hatt noen oppdrag. Vår kjære Erik Ragnar Petersen gikk bort i høst, og en 4’er stilte også i hans begravelse. For de som ikke kjente til han så var Erik Ragnar den eldste nålevende dragon som fortsatt satt til hest. Han var 90 år da han red sammen med oss under «Hest i sentrum». En 4’er dro også til Stavsmartn og var med i opptoget. Der fikk vi 3. premie, veldig moro! Vi trente mye i år, og fortsetter med treninger i 2014. Har du lyst til å være med? Nysgjerrig på hva dette er? Ikke nøl med å ta kontakt, jo flere kokker jo mere moro!

 

 

 

 

 

 

 

Jeg håper vi får et like godt 2014 som 2013 med turer, aktiviteter og mye moro. I 2014 er foreningen også 5 år, et aldri så lite jubileum! Vi må nok gjøre noe ut av det, synes en feiring er på sin plass. Takk til alle som har bidratt, vært med på turer, er med på dugnader, og ikke minst styret og aktivitetskomiteen for deres innsats. Vi glemmer heller ikke de som er medlem for å støtte oss, arbeidet med ridestier er ikke glemt og mulig vi får et gjennombrudd i 2014. Spennende!

Med ønske om en riktig god jul, og alt det beste i det nye året!