Langtur på Suteren, 2013

Årets langtur var fra Suteren, og vi var 9 stk som møtte opp. Solen skinte og værgudene var med oss. Vi hadde en fantastisk flott tur, 2,5 mil i mye forskjellig terreng. Tror nok at sandstrekken på 2 kilometer er den som blir husket best, da vi cruiset av gårde i galopp. Ellers hadde vi rolige strekker i skritt, forserte nybygde klopper og klatret både opp og ned. Ingaleden er fantastisk fin, og grusveiene ville jeg gjerne hatt hjemme også. Kuer, geiter og hjortelus var ingen hindring, hestene gikk på.

      

Søndagen var Gro Anita og jeg igjen på hytta, og vi måtte selvsagt nedom stranden. Det er et «must» når vi er på Suteren. Denne gangen var vannstanden så lav at vi kunne gå langt ut og langs stranden. Fantastisk! Tusen takk til alle som møtte opp, gleder meg til neste tur!