I Johan Falkbergets fotspor, turen de fleste gikk glipp av…

 

I år tok jeg Maia med til hytta på Røros. Der hadde vi 14 fantastiske dager, med turer i fjellet hver eneste dag. Det kom også besøk med hest fra Spydeberg, så jeg fikk selskap i et par dager, Kjempekos! Men toppen var kjøre/rideturen i Johan Falkbergets rike! Det var nesten så hele turen ble avlyst grunnet forfall og dårlig værmelding, men det endte med at vi tok en amputert tur, fra fredag til lørdag.. Fredag dro vi inn i skogen og opp på fjellet! Ca 1 mil. Der lagde vi oss camp ved Røsjøen i to små hytter som vi kunne overnatte i. Vi hadde en hyggelig kveld rundt bålet før vi stupte i seng! Opp neste morgen 0630. Været var fortsatt bra, vi pakket sammen og kom oss videre! Hadde en kjempefin tur til Kongens gruver og en liten svipptur bortom Christianus Sextus gruve! Og verten fungerte ypperlig som guide!! Virkelig et tur som er verd å slenge seg på om det skjer igjen!

      

     

       

       

Sissel