Medlemsmøtet fredag den 14 oktober

Det var fullt hus og høy stemning på Sutern da vi avholdt det første medlemsmøtet etter sommeren. Dragonrittet med erfaringer ble gjennomgått, og det ble vist en promofilm som vil bli brukt for å promotere vår aktivitet mot nasjonsjubileet i 2014, om vi går for å fortsette dragonridningen. Det ble redegjort for de premissene vi må ha på plass før vi kan starte opp, og møtet gav sin tilslutning til at arbeidet med dette fortsetter mot årsmøtet eller fullføres.

Deretter ble det lagt frem et forslag til nye sikkerhetsregler til bruk på turer i regi av foreningen. Til dette hadde ingen invendinger.

Videre ble det snakket om turer, hvor styret går for et felles fjellritt i samarbeid med slik turarrangør, slik at det kan velges å bruke egen eller lånt hest. Dette vil frigjøre nødvendig arbeidskapasitet for forarbeidet for å få på plass finansiering og organisering for Dragonridningen. Det ble også snakket om turer generelt, og at det er medlemene selv som arrangerer helgeturer og dagsturer utover de faslagte turene. Dette kan bekjentgjøres via ridestier.no eller FBsiden som er medlemmers så vel som foreningens kanaler. Her kan man på ridestier.no benytte seg av oppslagstavlen, eller om man ønsker få det publisert på førstesiden. Turer i medlemmers regi står helt og holdent for det enkelte medlems krav og begrensninger.

 Slike turer er fra foreningen ønsket, da de bidrar til miljøet i foreningen. Da det også er mange kjørende i foreningen, arbeides det også med en kombinert tur for kjørende og ridende.

Til sist ble det delt ut årets plakett til de som hadde deltatt på Dragonrittet, før den sosiale delen av møtet startet.

KJETIL