«Cowboy» i fjellheimen

Jeg heter Sissel Norbeck Moen, 55 år, singel, mor til to og bestemor til 3. Jeg er oppvokst i Ski og begynte min «ridekarriere» på Ås Landbrukshøgskole. Et 10 timers ridekurs som jeg tror jeg fikk til jul når jeg var 12! Etterpå ble det dårlig med riding i veldig mange år, fram til sønnen min var 10 og ville begynne å ri. Vi begynte å ta ridetimer sammen og hadde riding som vår greie i tre år. Da forsvant han. Trail var plutselig morsommere! Men jeg fortsatte å ri en gang i uken i flere år.
På slutten av nittitallet hadde jeg mer eller mindre sluttet å ri, men ble med en jentegjeng på helgetur i fjellet. Det gav mersmak, så siden den gang så har jeg ridd litt i ny og ned, men hvert år har jeg vært på ridetur i fjellet.
Etter hvert ble de «frøken» turene litt kjedelige og det dukket plutselig opp noe de kalte for Kvegdrift! Det er årets høydepunkt for meg! Å reise til fjells å leke cowboy, det er kjempegøy, men slitsomt. 22 timer på hesteryggen på to dager det koster!
Meldte meg inn i ØT for ca ett og ett halvt år siden, men jeg hadde jo ikke hest da (egentlig ikke nå heller)!  Første turen jeg var med på var Løvsprett turen våren 2010, på lånt hest. Så fikk jeg akkurat Maia hjem til Herregårdsrittet i høst.
De to siste årene har jeg ridd stort sett hver eneste dag. I vinter har jeg lånt meg ei vakker hoppe som heter Maia, Hun var så heldig å få stallplass oppi skogen hos Ellinor, noe jeg er veldig glad for. Jeg har jo ikke greie på hest, så det er godt å ha folk rundt seg som har peiling! Samtidig som det er veldig hyggelig å ha noen å ri sammen med. Vi storkoser oss, Maia og jeg.
Så får vi se om jeg har hest til neste vinter eller hva som skjer

Hilsen Sissel