Styret

Leder: Sissel Norbeck Moen
sisstorp@hotmail.com

Holder til i Moss, og rir og kjører dølahesten Maia i el dorado Jeløya. Liker seg til fjells, og tar gjerne hestehengeren med til hytta på Røros. Har deltatt en del i både bruksridning/skeid, og distanseritt.

Nestleder: Øivind Gryteland
grytelan@online.no

Frilansjournalist, bonde, stiftende medlem og mangeårig leder av ØTF. Kommer fra en lang linje hestefolk, med en oldefar som drev vognmannsforretning, og vokste opp med å kjøre hest og vogn med bestemor til hun var nærmere 80 år. Bor i dag på gården Pyth og har hester med kona Merete.

Kasserer: Toril Attramadal
toril.attramadal@gmail.com

Sekretær: Kjersti Hartig

Styremedlem: Shantee Andreassen
tru-andr@online.no

Styremedlem: Trine Opperud

Tidligere jockey på Øvrevoll, nå turfantast. Holder til i Tomter, og sammen med fullblodshesten Lasse trives hun best på oppdagelsesferder i skogen.

Styremedlem: Ole Chr. Semb

Varamedlem: Gro Anita Halstvedt
grani-ha@online.no

Bor og jobber på gården i Sørum, der det blant annet arrangeres alpakkavandringer og annen besøksvirksomhet. Sammen med frieserhoppa Lobke elsker hun turer i all slags terreng, og er også aktiv i distanse.

Webredaktør: Ellen Klaveness

Byplanlegger og portrettmaler som har hesten som friluftsliv. Har flyttet til Mjøskanten, men henger med foreningen på tur allikevel. Har Ringsakerfjellet som nærmeste lekegrind.