Styret

Sissel Norbeck Moen

Leder: Sissel Norbeck Moen
sisstorp@hotmail.com

Holder til i Moss, og rir og kjører dølahesten Maia i el dorado Jeløya. Liker seg til fjells, og tar gjerne hestehengeren med til hytta på Røros. Har deltatt en del i både bruksridning/skeid, og distanseritt.

Nestleder: Toril Attramadal
toril.attramadal@gmail.com

Kasserer: Paul Martin Staff

Bosatt på Nesodden, men med aner og koselige barndomsminner fra Ise Mølle er hjertet godt forbundet til Østfolds vakre kulturlandskap. Kassereren kan føre regnskap og er utstyrt med dårlig konkurranse-instinkt. Hans partner, araberen Al Badir, er en livlig motsats: Morsom og givende kar med godt lynne, friske bein og et rikt indre liv som elsker å kassere inn seire og god mat. Det kan smitte.

Placeholder foto: Ellen Klaveness

Sekretær: Ann Heidi Ripnes

Placeholder foto: Ellen Klaveness

Styremedlem: Merete Holby

Shantee

Styremedlem: Shantee Andreassen

Styremedlem: Øivind Gryteland
grytelan@online.no

Frilansjournalist, bonde, stiftende medlem og mangeårig leder av ØTF. Kommer fra en lang linje hestefolk, med en oldefar som drev vognmannsforretning, og vokste opp med å kjøre hest og vogn med bestemor til hun var nærmere 80 år. Bor i dag på gården Pyth og har hester med kona Merete.

Jon Hamre

Varamedlem: Jon Hamre

Andre roller tilknyttet styret:

Jon Hamre

Turleder: Jon Hamre

Valgkomité: Gro Anita Halstvedt
grani-ha@online.no

Bor og jobber på gården i Sørum, der det blant annet arrangeres alpakkavandringer og annen besøksvirksomhet. Sammen med frieserhoppa Lobke elsker hun turer i all slags terreng, og er også aktiv i distanse.

Placeholder foto: Ellen Klaveness
Valgkomité: Kjersti Hartig og Jon Hamre

Webredaktør: Ellen Klaveness

Byplanlegger og portrettmaler som har hesten som friluftsliv. Har flyttet til Mjøskanten, men henger med foreningen på tur allikevel. Har Ringsakerfjellet som nærmeste lekegrind.