Det er så hyggelig med nye medlemmer som skriver presentasjoner!

2014 blir et spennende år, og det er svært hyggelig at nye medlemmer stadig melder seg inn. Her er presentasjonen til Lise Evjen:

Jeg heter Lise Evjen, er 41 år, bor i Tomter i Østfold, og er nytt medlem i turhestforeningen.

Jeg har ridd siden jeg var barn, bl.a. Søgne ridesenter, Ekeberg rideskole, senere hest på for, enda senere riding av løpshester for gallopptrener.

Jeg har eid hest i flere år, startet noen få stevner i dressur og i distanse (turrittklasser), og har også deltatt noe på westernclinics og diverse treninger med og uten hest.

De siste årene har jeg kun ridd på tur, men siden våren 2013 og pr i dag deltar jeg på sprang/dressur eller feltrittstrening på Blixland i tillegg til turriding.

Målet mitt med å drive med hest er å kose meg, ha det gøy, og å bli et bedre hestemenneske. Veien er målet og veien blir til mens jeg går. Jeg blir aldri utlært, blir stadig overrasket over hvor mye jeg ikke kan, og har etterhvert begynt å få et annet syn på hest og det å holde hest. Det hesten forteller meg er sant, den lyver aldri.

Hesten jeg rir er en fullblodshoppe, eid av Gry Trulsrud, står på Kråkerud i Tomter, heter Les Sessie, og er 10 år gammel.
Hun er selvsagt  den flinkeste og vakreste av dem alle. I 2014  har jeg ambisjoner om at vi skal starte dressurstevne og etterhvert Knøttecup – men det er for opplevelsen i seg selv og for den mentale treningen, ikke for premiering.
I tillegg rir jeg også noe på søsteren hennes, Super Trooper, som snart er 4 og under innridning.

Jeg gleder meg til alle spennende hesteting som skal skje i 2014 og håper vi får mulighet til å bli med på et par av klubbens turer.

Hilsen Lise og Les Sessie